Openingstijden

Maandag 18.00 - 21.00 dinsdag t/m zaterdag 09.00 - 18.00

HomeServices

BODY & SOUL DROOMREIZEN

juni 1 2015

0

Geniet van heerlijke wellness behandelingen en laat u meevoeren naar verre oorden met één van onze droomreizen. Beleef rijke tradities, bijzondere beautyrituelen en laat u onderdompelen in een wereld van wellness! Reis met de Body & Soul droomreizen mee langs de historische zijderoute. Op deze eeuwenoude route tussen Oost en West reist u langs exotische droombestemmingen. Waar reist u heen?

…NAAR DE GOLVEN VAN RUST IN HAWAÏ!
In de Hawaiiaanse cultuur bestaan ceremoniële tradities die u meevoeren op de golven van de stille oceaan. Door het gebruik van warme kruidenolie tijdens de zijdezachte lichaamsmassage reist u mee naar dit exotische oord.

Hawaiian Feelings

De Hawaiian Feelings is een heerlijke lichaamsbehandeling waarbij u absolute ontspanning ervaart. Door een “dans” rondom het lichaam te maken met “lomi lomi” massagegrepen ervaart u een bijzondere massage, welke u laat wegdromen naar een droombestemming op Hawaï.

60 minuten  €60,-

  • Voetenbad en geurreis
  • Rugscrubmassage
  • Hawaiiaanse massage
  • Verzorgende nabehandeling met bodycrème & Body Mist

90 minuten  €85,-

  • Voetenbad en geurreis
  • Lichaamsscrub
  • Hawaiiaanse massage
  • Verzorgende nabehandeling met bodycrème & Body Mist

 

…NAAR DE HIMALAYA MET KNISPERENDE PAKJES
Sluit uw ogen en reis naar de Himalaya waar uw energie vrij kan stromen en de balans tussen lichaam en geest herstelt. Uw huid wordt gemasseerd en uw spieren verwarmd door middel van in kruidenolie gedrenkte bundels met zoutkristallen.
(Deze droomreis kunt u bij ons boeken in september)

Himalaya Feelings

 

…NAAR DE OOSTELIJKE OASES VAN EGYPTE!
Tijdens de Siwa Feelings reist u mee naar de droombestemming Egypte met bijzondere ceremonies en traditionele ingrediënten. De unieke geurcomposities en bijzondere kruidenpakking met warme basaltstenen laten u wegzweven naar oostelijke oases!
(Deze droomreis kunt u bij ons boeken in november)

Siwa Feelings

 

 

 

Comments

0