Openingstijden

Maandag 18.00 - 21.00 dinsdag t/m zaterdag 09.00 - 18.00

HomeServices

SEASONS NWYRK CAVIAR TREATMENT

april 6 2017

0

Geen vrouw is zo verzorgd als de New Yorkse. De New York city girl laat niets aan het toeval over. Perfecte haren en prachtige huidjes, alles wordt uit de kast gehaald om er fabulous uit te zien. Het motto: oud worden kan altijd nog. Succes is haar drijfveer. Goede huidverzorging en een gezonde leefstijl, dat is de basis.

Met de NWYRK Seasons van Cenzaa nemen wij u mee naar deze dynamische stad New York. Maak kennis met de beste producten op het gebied van huidverzorging en verbetering en een aanzet tot een gezonde lifestyle met healthy smoothies. Alleen de New York-standaard is goed genoeg.
Elke buurt in New York heeft zo zijn eigen schoonheid. Allen prachtig en op hun eigen manier, net zo dynamisch en verleidelijk als de grote stad zelf. Balance Beautycenter voert u mee langs prachtige locaties en wijken. New York, een stad die je moet beleven… Voel je een vrouw van de wereld! In een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat Cenzaa verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. De Seasons NWYRK behandeling is geïnspireerd op een fantastische wereldstad. Deze luxe New York behandeling is bruisend, net als de Big Apple zelf.

HEALTHY BEAUTY BOOST TREATMENT (70 MINUTEN)  € 60,-

New York is een walhalla als het gaat om voeding en gezondheid! The city waar een gezonde levenstijl en healthy food samengaan met een druk bestaan. Tijdens deze Healthy Beauty Boost ervaart u in no time resultaat en ervaart u de kracht van de hoogwaardige producten uit de NWYRK collection.

• Maximale doorbloeding met Dry Skin Brushing
• Intensieve huidvernieuwende peeling
• Liftende massage met Caviar Ampul
• Professioneel huidadvies & een gezonde smoothie

Beleef New York met Cenzaa en spaar voor de luxe NWYRK Shopper!
Om alvast in de shopping mood te komen heeft Cenzaa een hele speciale actie. Spaar miles op onze NWYRK verpakkingen en plak ze op de NWYRK spaarkaart. Bij 9 miles en een bijbetaling van €9,95 is de luxe shopper t.w.v. € 49,95 van u en kunt u zelfs kans maken op een ticket naar de Big Apple! *

 

Comments

0