Wellness Lichaamsbehandelingen

Body & Soul Droomreizen

Geniet van heerlijke wellness behandelingen en laat je meevoeren naar verre oorden met de Body & Soul droomreizen. Beleef rijke tradities, bijzondere beautyrituelen en laat je onderdompelen in een wereld van wellness! Reis mee langs de historische zijderoute. Op deze eeuwenoude route tussen Oost en West reis je langs exotische droombestemmingen.

Waar reis jij het liefste heen?

Naar de golven van rust in Hawaï!

Hawaïan Feelings

90 minuten

€ 90,-

In de Hawaiiaanse cultuur bestaan ceremoniële tradities die je meevoeren op de golven van de stille oceaan. Door het gebruik van warme kruidenolie tijdens de zijdezachte lichaamsmassage reis je mee naar dit exotische oord..

De Hawaïan Feelings is een heerlijke lichaamsbehandeling waarbij absolute ontspanning wordt ervaren. Door een “dans” rondom het lichaam te maken met “lomi lomi” massagegrepen ervaar je een bijzondere massage, die je helemaal laat wegdromen naar een droombestemming op Hawaï.

Naar de Himalaya met knisperende pakjes

Himalaya Feelings

60 minuten

€ 60,-

Voordat de Tibetaanse monniken aan hun spirituele reis begonnen, reinigden ze eerst hun lichaam met zuiverende mineralen. Vanuit deze traditie is de Himalaya Feelings ontstaan. Zweef mee met de oude monniken naar deze droombestemming. Sluit je ogen en reis naar de Himalaya waar energie vrij kan stromen en de balans tussen lichaam en geest herstelt. Warme kruidenbundels met zoutkristallen worden gedrenkt in weldadige kruidenolie. Hiermee wordt de huid gemasseerd en de spieren verwarmd.

Naar de oostelijke oases van Egypte!

Siwa Feelings

75 minuten

€75,-

De Siwa Feelings vindt haar oorsprong in de oostelijke delen van de Egyptische woestijn, waar reiniging en ontspanning een belangrijke rol spelen. Bijzondere ceremonies en traditionele ingrediënten vormen hierbij de basis van de behandeling. Deze bijzondere kruidenpakking met ontspannende hoofdhuidmassage laat je wegzweven naar oostelijke oases!

Naar de roots van het mooie India!

Jaipur Feelings

60 minuten

€60,-

De Jaipur Feelings vindt haar inspiratie in de eeuwenoude Indiase gezondheidsleer Ayurveda. Fonkelende edelstenen, Ayurvedische lichaamsmassage en weldadige kruidenolie helpen je alle spanning los te laten. Laat je onderdompelen in rijkdom van positieve energie en reis mee naar deze mooie Indiase cultuur.

Jaipur Stress Relief

90 minuten

€90,-

Laat je onderdompelen en reis mee naar het mooie India. Ervaar de fonkelende en warme edelstenen samen met de authentieke Ayurvedische massagetechnieken waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en je teruggebracht wordt naar ultieme ontspanning. Een behandeling vol luxe, rust en ontspanning waarbij de focus wordt gelegd op een prachtige Ayurvedische gezichtsbehandeling en rugmassage.

Naar het betoverende IJsland!

RYJVK Basalt Treatment

75 minuten

€80

Huidverbetering met de ‘touch’ of IJslands Reykjavik!

De unieke RYJVK Basalt Treatment bevat een aantal bijzondere highlights die je meevoeren naar het meest zuidelijke puntje van RYJVK met zijn zwarte stranden en bijzondere basaltformaties. Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten. De Enzyme Powder zorgt voor een stralende huid. De RYJVK Basalt Sensage is een verwarmende massagebeleving die zorgt voor een optimale doorbloeding en opname van de hoogwaardige werkstoffen waaraan de RYJVK producten rijk zijn. Het VITC Oil Masq voorziet de huid van een boost aan energie en wist sporen van vermoeidheid. 

RYJVK Crispy Salt & Basalt Treatment

90 minuten

€115

Naast dezelfde mooie elementen die in de 60 minuten behandeling geboden worden, is de 90 minuten behandeling uitgebreid met de warme RYJVK Crispy Salt Sensage die wordt uitgevoerd met in olie gedrenkte knisperende zeezout bundels; hiermee verrijk je de RYJVK ervaring en laat je de klant genieten van warme oliën, luxueuze geuren en ultieme ontspanning. De combinatie van de hoogwaardige ingrediënten, de warme basaltstones en de knisperende zeezout bundels vormen een unieke ervaring die je laat meevoeren naar de zwarte stranden van Vik met zijn prachtige basalt rotsformaties.