360°SKINCODE

Step Into The Future!

Hoe wil jij oud worden? Met behulp van botox of een chirurgische ingreep of juist op de natuurlijke manier?

Laat jij ook niet het liefst jouw huid een aantal jaren terug in de tijd gaan? Ik wel! Maar je huid weer een jonge uitstraling geven met fillers past steeds minder bij de keuze voor een gezonde huid en levensstijl. Snel het beste resultaat, dat is wat iedereen wil. Maar dan liever niet met innovatieve ontwikkelingen en technieken die de natuurlijke opbouw van de huid verstoren…

Maar hoe kun je het dan wel op een natuurlijke en 100% veilige manier aanpakken?

Huidveroudering ontstaat voor 80% door jouw levensstijl, de hoeveelheid blootstelling aan UV-straling en invloeden vanuit het milieu en slechts voor 20% door genetische opbouw.

Het natuurlijke proces van huidveroudering kunnen we dus tot op zekere hoogte sturen. Het is daarom belangrijk om erachter te komen hoe jouw huidverouderingsproces effectief op de rem gezet kan worden en op welke manier jouw huidverjonging doelgericht gestimuleerd kan worden. Jouw levensstijl heeft onder andere heel veel invloed op hoe jij er in de toekomst uit gaat zien. Gezond eten, roken, alcohol gebruik, beweging en passende huidverbetering en huidverzorging. Voor een gezonde stralende huid met jeugdige uitstraling moeten huidcellen zich vernieuwen en dat lukt pas als je je huid zorgvuldig onderhoudt met de juiste leefstijl, producten, huidverjongingsroutine en schoonheidsbehandelingen.

Hoe?

Door in kuurverband gebruik te maken van extreem hoog geformuleerde  huidverjongingsproducten, voedingssupplementen en effectieve (cosmedische) behandelingen in de salon en thuis.

Het resultaat?

Je beter en fitter voelen en er tien jaar jonger uitzien! Met 360°SKINCODE heb jij huidverjonging op natuurlijke wijze zelf in de hand! 

Huidverjonging op natuurlijke wijze is voor iedereen binnen handbereik

Ik zie de laatste tijd dat er een toenemende vraag is naar een oplossing op maat, met een gegarandeerd natuurlijk resultaat voor de langere termijn. 360°SKINCODE van Cenzaa en ik kunnen jou die maatwerkoplossing bieden! Maatwerk, want jouw DNA is hierin leidend! Het 360°SKINCODE behandelprogramma start met een unieke analyse van jouw huid-DNA. DNA bepaalt voor 20% hoe en op welke wijze de huid veroudert. Jouw lifestyle bepaalt de overige 80%. Als jij nu al weet wat de toekomst van jouw huid is, kun je dus preventief naar de juiste oplossing toewerken en zo jouw huidtoekomst herschrijven.

Met epigenetica als basis ontwikkelde Cenzaa het 360°SKINCODE huidverjongingsconcept: een geheel persoonlijk en op maat gemaakt huidverbeteringsprogramma voor thuis en in het instituut waarbij het draait om de binnenkant, buitenkant, lifestyle en mind.

Startpunt?

Jouw DNA!

Doel?

Tien jaar jonger worden geschat, zes jaar langer leven en mooi en gezond oud worden. 

Wil jij jouw DNA leidraad laten zijn in jouw huidverzorgingsroutine? Vraag dan gerust naar meer informatie. Ik stel graag een vrijblijvend op maat gemaakt 360°SKINCODE behandelprogramma samen, volledig afgestemd op jouw unieke huidcode!