Zonbeschadigde huid & Pigmentatie

Huidverkleuringen en pigmentvlekken

Vertoont jouw huid ongewenste pigmentvlekjes, een doffe teint of ontsierende huidverkleuringen? Boek dan deze behandeling voor een stralende en vlekkeloze huid
Pigmentvlekken ontstaan in de diepere huidlaag waardoor er altijd meerdere behandelingen nodig zijn om deze te bereiken en aan te pakken. Daarnaast is er om pigmentatie te laten verdwijnen veel thuisdiscipline vereist en moet productadvies nauwkeurig opgevolgd worden om optimaal resultaat te behalen. Pigmentatie kan dus helaas niet met één enkele behandeling opgelost worden. Daarom is er een behandelkuur nodig om pigmentatie effectief te behandelen.

Kuurprogramma’s kunnen niet online geboekt worden. Boek in plaats daarvan de Skin Research Afspraak. Tijdens dit adviesgesprek ontvang je eerst informatie waar je op de hoogte van moet zijn voordat we kunnen starten met de behandelkuur. Er wordt een allergietest en huiddiagnose gedaan en een op maat gemaakt behandelplan opgesteld. Na akkoord plannen we samen alle kuurbehandelingen in.

Bij het behandelen van huidproblemen is het van belang om thuis de huid goed te blijven verzorgen met de juiste producten. Voor maximaal resultaat wordt dan ook het thuisgebruik van producten aanbevolen en wordt er een persoonlijk 6-stappen huidadvies op maat gemaakt.

Aanbieding

Bij het boeken van een van de kuurprogramma’s ontvang je 15% korting op de geadviseerde producten volgens het Cenzaa 6-stappenplan en ontvang je een gratis beautycase.