Huidverjonging

Een mooie toekomst voor jouw huid

Het ontstaan van rimpels in het gezicht, de hals en decolleté is een proces dat nu eenmaal bij het ouder worden hoort. Toch hebben we zelf invloed op mooi en elegant ouder worden, waarbij we zo lang mogelijk een gezonde en sterke huid behouden en we rimpelvorming tot het minimale kunnen beperken. Er zo lang mogelijk jong, mooi en gezond uitzien, wie wil dat nou niet? Wat jouw beautywensen ook zijn. Ik help je graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen. 

Baanbrekende resultaten met bewezen effecten!

Deze toonaangevende cosmedische huidverjongende behandelingen worden uitgevoerd door een speciaal opgeleid Cenzaa Huidverjongingsexpert en laten in een recordtempo huidverbetering zien. Jouw huidwensen worden effectief behandeld met liftende bindweefselmassages, fruitzuren en innovatieve high-tech formules. Maak kennis met Cenzaa, hét cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert!

Kuurprogramma’s kunnen niet online geboekt worden. Boek in plaats daarvan de Skin Research Afspraak. Tijdens dit adviesgesprek ontvang je eerst informatie waar je op de hoogte van moet zijn voordat we kunnen starten met de behandelkuur. Er wordt een allergietest en huiddiagnose gedaan en een op maat gemaakt behandelplan opgesteld. Na akkoord plannen we samen alle kuurbehandelingen in.

 

Bij het behandelen van huidproblemen is het van belang om thuis de huid goed te blijven verzorgen met de juiste producten. Voor maximaal resultaat wordt dan ook het thuisgebruik van producten aanbevolen en wordt er een persoonlijk 6-stappen huidadvies op maat gemaakt.

Aanbieding

Bij het boeken van een van de kuurprogramma’s ontvang je 15% korting op de geadviseerde producten volgens het Cenzaa 6-stappenplan en ontvang je een gratis beautycase.