Acne

Doeltreffende huidtherapie die zich richt op huidproblemen zoals acne, puistjes en littekens!

Kenmerken van een huid met acne

Vertoont jouw huid puistjes, rode bultjes en ontstekingen? Dan is de kans groot dat jij last hebt van acne. Acne is een vervelende huidaandoening die je onzeker kan maken. We spreken van acne als de poriën van de huid met talg, bacteriën en vetzuren zijn verstopt. De talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid, waardoor zichtbare puistjes en rode bultjes ontstaan.

Deze Therapy is een samenspel tussen jou en mij als jouw Cenzaa Skintherapist. Het behandelplan werkt volgens een Inside & Outside filosofie en bevat een aantal stappen; voedingstips, een reinigende fase om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen, acnebehandeling en thuisverzorging.

Kuurprogramma’s kunnen niet online geboekt worden. Boek in plaats daarvan de Skin Research Afspraak. Tijdens dit adviesgesprek ontvang je eerst informatie waar je op de hoogte van moet zijn voordat we kunnen starten met de behandelkuur. Er wordt een allergietest en huiddiagnose gedaan en een op maat gemaakt behandelplan opgesteld. Na akkoord plannen we samen alle kuurbehandelingen in.

Bij het behandelen van huidproblemen is het van belang om thuis de huid goed te blijven verzorgen met de juiste producten. Voor maximaal resultaat wordt dan ook het thuisgebruik van producten aanbevolen en wordt er een persoonlijk 6-stappen huidadvies op maat gemaakt.

Aanbieding

Bij het boeken van een van de kuurprogramma’s ontvang je 15% korting op de geadviseerde producten volgens het Cenzaa 6-stappenplan en ontvang je een gratis beautycase