The Foodlab

Hét voedingsprogramma voor een mooie & gezonde huid!

Echte schoonheid start van binnen…

Het Foob Lab voedingsprogramma richt zich op het creëren van een gezonde pH-waarde, een gezonde darmflora, een stabiele suikerspiegel, een verbeterde stofwisseling en spijsvertering en de aanpak van vrije radicalen. Door dit programma voel je je beter, energieker en jouw huid ziet er stralender uit!

Zo krijg je een mooie huid!

Een combinatie van gelaatsbehandelingen, de juiste producten én gezonde, evenwichtige voeding zorgen voor maximale huidverbetering. Bij Food Lab eet je zo gezond mogelijk volgens de zuur-basisch lifestyle. Dit betekent dat 20% van de maaltijd zuur is en 80% basisch.

Ik vertel je graag welke voeding basisch of zuur is en welke voedingsstoffen je met een specifiek huidprobleem beter kunt laten liggen zodat we samen verder kunnen bouwen aan een huid waar je altijd van hebt gedroomd!

Met het Food Lab, hét voedingsprogramma dat gericht is op de huid krijg jij:

Wil je een gezonde lifestyle en daarnaast ook nog eens een mooie, gezonde en stralende huid?
Plan dan vandaag nog de eerste afspraak ‘Quick Course’ in!

Welk menu je ook kiest, met Food Lab voedingsprogramma krijg je de juiste handvatten om te bouwen aan jouw huidwensen en een gezonde lifestyle. Je ontvangt voedingsadvies op maat en leert hoe jouw huid er beter uit kan zien.

Quick course

Consult van 30 minuten

€ 25,-

Welke voedingsmiddelen zijn goed voor je en welke kun je beter laten staan? Je ontvangt na het consult een voedingskaart met lifestyletips afgestemd op jouw huidtype.

Special course

10 weken

€ 135,-

Uitgebreid voedingsprogramma van 10 weken; Met persoonlijk voedingsadvies, support, supplementenadvies, voedingspaspoort, recepten en lifestyle tips. Helemaal afgestemd op jouw huidtype, huidprobleem en/of huidwensen.

Voeding voor de huid

Ik lees veel onjuistheden over voeding en de gevolgen die voeding op de huid heeft. Als iemand daadwerkelijk van een huidprobleem af wil komen en de perfecte huid wil creëren, moet ook de huid van binnenuit aangepakt worden.

Want steeds vaker wordt duidelijk dat huidveroudering, acne, eczeem, couperose of rosacea voor een groot deel worden veroorzaakt door verkeerde voeding- en leefgewoontes. Met Food Lab help ik je bij het realiseren van een perfecte huid en wijs ik jou door al die voedingsadviezen dé juiste weg. Ik luister naar je huidwensen en kijk naar jouw huidtype waarna we samen aan de slag kunnen gaan met het verbeteren van jouw lifestyle. En ook al gaat dat soms met vallen en opstaan, je zult zien dat je je over een tijdje beter voelt en dat ook jouw huid ervan opknapt!

Jij kunt dit, want we gaan dit samen doen!

Jouw Huid en Voedingsspecialist,

Carola