SkinDNA™ Huidanalyse

Beïnvloed de toekomst van jouw huid

SkinDNA™ is dé revolutionaire en enige wetenschappelijk onderbouwde DNA-test op het gebied van huidveroudering, welke op basis van jouw persoonlijke DNA-blauwdruk, inzicht geeft in de genetische oorzaken van (versnelde) huidveroudering.

Een persoonlijk huidadvies op basis van jouw eigen unieke DNA waarmee ik jou als huidspecialist nog beter kan helpen met het maken van keuzes op het gebied van actieve ingrediënten, voedingssupplementen en ondersteunende behandelingen.

Van collageenafbraak tot jouw eigen rimpelfactor, een SkinDNA-test kan jou en ook zeker mij als huidspecialist helpen jouw huidverzorgingsregime te verfijnen! Door middel van jouw persoonlijke testrapport-uitslag kan ik namelijk exact de juiste aanbevelingen geven zoals actieve ingrediënten, jouw behandelprogramma fine-tunen en jouw huid zonder one-size-fits-all oplossing veel effectiever verbeteren en verjongen!

De SkinDNA™-test geeft inzicht in jouw persoonlijke aanleg voor vroegtijdige huidveroudering, onderverdeeld in de volgende categorieën:

Op basis van jouw genetische blauwdruk ontstaat een op de wetenschap gebaseerd persoonlijk rapport, waarin je wordt meegenomen in jouw risico’s op versnelde huidveroudering. Geen ‘one-size-fits-all’ oplossing maar een persoonlijk advies op basis van jouw unieke DNA-profiel voor de juiste huidverzorging, voedingssupplementen en cosmetische behandelingen.

Wat kun je met SkinDNA™?

Jouw persoonlijke SkinDNA™ resultaten geven jou de kennis om een huidverzorgingsroutine te creëren die volledig op jou is aangepast. Hiermee kan je jouw huid exact geven waar ze op dit moment behoefte aan heeft, maar ook preventief verzorgen voor later, zodat je blijft stralen in de toekomst.

Waarom SkinDNA™?

Zou jij willen weten wat jouw unieke DNA-code jou te zeggen heeft?

Wil je meer weten over SkinDNA™ of wil jij jouw DNA leidraad laten zijn in jouw huidverzorgingsroutine? Vraag dan gerust naar meer informatie. Ik stel graag een vrijblijvend op maat gemaakt 360°SKINCODE behandelprogramma samen, volledig afgestemd op jouw unieke huidcode!