Couperose & Rosacea

Roodheid, harde bultjes en ontsierende adertjes

Kenmerken van een huid met couperose of rosacea

Heeft jouw huid last van permanente roodheid, rode bultjes, puistjes of ontsierende adertjes? Dan heeft je huid waarschijnlijk te maken met het huidprobleem couperose of rosacea. Rosacea en couperose zijn vervelende huidaandoeningen die een doeltreffende verzorging vereisen. Couperose is een huidaandoening waarbij de bloedvaatjes in het gezicht heel duidelijk zichtbaar zijn. Couperose gaat vaak samen met een gevoelige huid waarvan de barrièrefunctie verslechterd is. Je huid is hierdoor veel minder beschermd tegen irritaties en schadelijke invloeden van buitenaf. De verminderde bescherming van de huidbarrière leidt ook sneller tot ontstekingen van de huid zoals bij rosacea het geval is. Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht. Rosacea, wat letterlijk ‘rood als een roos’ betekent, kleurt de wangen en de neus felrood. Verder herken je rosacea aan de kleine rode bultjes op je huid die een jeukend en branderig gevoel veroorzaken.

Heb je last van blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dan is dit dé behandeling, waarmee roodheid en irritatie wordt tegengegaan en jouw huid wordt verzacht.

Kuurprogramma’s kunnen niet online geboekt worden. Boek in plaats daarvan de Skin Research Afspraak. Tijdens dit adviesgesprek ontvang je eerst informatie waar je op de hoogte van moet zijn voordat we kunnen starten met de behandelkuur. Er wordt een allergietest en huiddiagnose gedaan en een op maat gemaakt behandelplan opgesteld. Na akkoord plannen we samen alle kuurbehandelingen in.

Bij het behandelen van huidproblemen is het van belang om thuis de huid goed te blijven verzorgen met de juiste producten. Voor maximaal resultaat wordt dan ook het thuisgebruik van producten aanbevolen en wordt er een persoonlijk 6-stappen huidadvies op maat gemaakt.

Aanbieding

Bij het boeken van een van de kuurprogramma’s ontvang je 15% korting op de geadviseerde producten volgens het Cenzaa 6-stappenplan en ontvang je een gratis beautycase.