Wellness Gezichtsbehandelingen

Maximale huidverbetering met Oosterse beleving!

Met de luxe en onderscheidende wellness gelaatsbehandelingen beleef je een unieke ervaring en kun je heerlijk ontspannen terwijl er ondertussen aan jouw huidconditie gewerkt wordt.

Discovery Treatment

45 minuten

€ 147,-

De nieuwe Cenzaa Discovery Kit: dé onmisbare kit voor iedere huidwens. Maak kennis met het 6-stappenplan van Cenzaa en geniet thuis van de huidverbeterende en doeltreffende werking van de Cenzaa essentials. Nu als kennismakingsset verkrijgbaar in een bewaarbox inclusief luxe toilettas met 7 travelsize producten en een mini-brochure ‘Skin Discovery’ met productinformatie en tips voor een stralende huid. De Discovery Kit is er in maar liefst 7 unieke uitvoeringen, voor elke huidwens een oplossing. Prachtig om zelf te proberen of om cadeau te geven!

Boek deze Discovery Treatment en ontvang een op jouw huid afgestemde Cenzaa Discovery Kit t.w.v. €109,95 (Deze behandeling kan 1x per cliënt ondergaan worden)

Cenzaa Impressions behandeling

Impressions 

60 minuten

€ 55,-

Een ontspannende en huid verbeterende behandeling die speciaal op jouw huidconditie en huidwens is afgestemd. De ideale balans tussen cleansing en well-being met het revolutionaire PCN2® system!

Deze behandeling is een perfecte impressie van Cenzaa. Tijdens deze uursbehandeling word je ondergedompeld in de wereld van Cenzaa en ervaar je de heerlijke geurreis, het bijzondere welkomstritueel en de Balance Sensage, terwijl tegelijkertijd aan uw huidverbetering wordt gewerkt.

Moments

90 minuten

€ 75,-

Verras jezelf met een, op jouw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling. Ervaar vier luxe massagemomenten en geniet lang na van de huid verbeterende effecten van het revolutionaire Cenzaa PCN2® system!

Gun jezelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huid verbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op een complete Cenzaa beleving.

Hyaluron Vitality Therapy 

105 minuten

€ 105,-

Een prachtige behandeling welke wellness en huidverbetering combineert. Ik gebruik in de behandeling zuiver hyaluron om het vochtniveau in de huid weer op peil te brengen en masseer deze in met bindweefselgrepen. Tevens onderga je een echte ontspanningsbeleving door de warme hotstones. Het bijzondere hiervan is, dat door de warme stenen, een natuurlijke iontoforese ontstaat; de werkstoffen sluis ik op deze manier heel mooi in de huid.

Wat is Hyaluron?

Hyaluron is een huideigen stof, welke tot wel 1000 maal zijn eigen gewicht aan vocht kan vasthouden. Hierdoor zorgt het concentraat voor ultieme hydratatie, wat heel belangrijk is om droogtelijntjes en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Naarmate we ouder worden wordt het percentage hyaluronzuur minder in de huid. Met deze hydraterende behandeling waarbij cosmeceuticals de huid intensief voeden en verzorgen, geef ik jouw huid een hyaluronboost!

Upgrade met de Diamond Touch 

€ 35,-

Wil je nóg meer resultaat behalen tijdens je behandeling? Voeg dan de Diamond Touch Upgrade toe aan je behandeling. De Diamond Touch kan worden ingezet in de Discovery Treatment, Impressions- of Moments gelaatsbehandeling waarbij er €35,- bovenop de bestaande prijs van de behandeling wordt berekend. Wil je het eens proberen? Plan dan deze Upgrade samen met een behandeling naar keuze.

Meer informatie over de Diamond Touch…

Behandelingen die aan te vullen zijn met de Diamond Touch zijn gemarkeerd met de diamant.

Extra's

Alleen mogelijk tijdens een complete gezichtsbehandeling