Liefde en passie voor het vak!

Gediplomeerd huidpecialist, Cenzaa Cosmedical Expert, Skin Therapist, Wellnessexpert en eigenaresse Carola Löwik

Na 3 jaar ervaring opgedaan te hebben opende ik in 2005 de deur van mijn eigen Balance Beautycenter in Vriezenveen. Ik werk in mijn praktijk als gediplomeerd huidspecialist en ben Cosmedical Therapist, Skin Therapist en Wellnessexpert. Ik heb mij in de loop der jaren gespecialiseerd in fruitzuren, bindweefselmassage, huidverjonging en verschillende huidproblemen zoals acne, couperose, rosacea en pigmentatie. Tevens ben ik Skin & Food specialist en weet ik jou precies te vertellen welke voedingsmiddelen jouw huidtype of huidprobleem positief of juist negatief beïnvloeden.

Door up to date te blijven over alle specialisaties, bijscholingen te volgen en door mijn jarenlange ervaring ben je bij mij dus altijd in goede handen voor huidverbeterende, therapeutische en cosmedische huidbehandelingen en gaan we er samen tegenaan voor het realiseren van jouw droomhuid.

Ik help je graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen.

Stralende groet,

jouw Cenzaa Huidexpert,

Carola Löwik

Welkom bij Balance Beautycenter

Waar de aanpak van een perfecte huid begint...

Behandelingen voor elk huidtype, elke huidwens en voor elke leeftijd

Stel je een wereld voor waarin balans en een gezonde lifestyle de norm is. Een wereld waarin huidverjonging en huidverbetering worden bereikt op natuurlijke wijze. Een wereld waarin jij kunt kiezen voor de beste versie van jezelf. Zonder chirurgische ingrepen. Zonder concessies. Welkom in de luxe wereld van Balance Beautycenter. Waar het puur om jou draait. Jouw huid, gezondheid, geest en geluk.

Ontdek de wetenschappelijk bewezen formules en maak kennis met Cenzaa; het cosmeticamerk dat wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert!

Pand Balance Beautycenter