The Art of Science & Nature

Wat is het PCN2® Systeem?

Cenzaa ontwikkelde, in samenwerking met een professioneel team van farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten, als eerste cosmeticabedrijf ter wereld het unieke PCN2® systeem. Een zeer geavanceerde innovatie waarbij vier technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten. Deze revolutionaire uitvinding werkt grensverleggend in de cosmeceuticals producten van Cenzaa en is verbonden aan de medische wetenschap.

Cenzaa's Phytoceuticals

Phytoceuticals zijn 100% actieve werkstoffen en worden geheel gewonnen uit de natuur. Uniek is de plantenstamceltechnologie: ook wel het DNA van een plant genoemd. Phytoceuticals zijn buitengewoon krachtige antioxidanten die:

  • De levensduur van jouw huidstamcellen verlengen
  • DNA-schade aan jouw huid voorkomen
  • Jouw huid beschermen tegen photo-aging
  • Het verouderen van jouw huid vertragen

Cenzaa's Cosmeceuticals

Cosmeceuticals zijn zeer hoogwaardige werkstofcomplexen. Elke cosmeceutical heeft zijn eigen specifieke werking. De Cenzaa producten worden cosmedisch genoemd, omdat Cenzaa werkt met een zeer hoge dosering actieve werkstoffen die grenzen aan het farmaceutische.

Cenzaa's Nutraceuticals

Nutraceuticals zijn een reeks planten en vruchten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen, zoals proteïne, mineralen, vitaminen, enzymen, antioxidanten en aminozuren. Dit noemt Cenzaa de inside-out voedingsextracten. Deze superfoods zorgen voor maximaal herstel en comfort van de huid.

Cenzaa's Neuroceuticals

Neuroceuticals hebben een zeer positief effect op de gemoedstoestand. Hiermee wordt de ultieme Cenzaa beleving gecreëerd en worden positieve effecten op de huidconditie geboden. De specifieke ingrediënten die Cenzaa gebruikt, stimuleren de aanmaak van gelukshormonen, waardoor de stemming positief wordt beïnvloed.